Youmeus Design

Echipa Youmeus Design se concentrează în procesul de creație nu atât pe realizarea unor produse cât pe furnizarea unei trăiri. Eforturile de design sunt astfel îndreptate către găsirea unor răspunsuri directe și relevante la nevoile, dorințele și aspirațiile oamenilor.

Echipa Youmeus Design are o abordare conceptuală integratoare care presupune înțelegerea contextului în care va fi folosit produsul final și concepția acestuia pornind de la exterior spre interior. La baza acestui demers se află ideea că deoarece suntem diferiți, design-ul are o semnificație diferită pentru fiecare dintre noi. De aceea, activitatea de design a echipei Youmeus Design tinde mereu către mai bun, mai uman, mai folositor, mai ușor de înțeles, mai onest și mai simplu, prin înțelegerea lumii în care trăim, prin căutarea noului, prin curiozitate, prin gândire și curajul de a greși, prin împărtășirea cunoașterii și prin multă asiduitate.

Astfel, creațiile Youmeus Design sunt în final caracterizate prin atenția la detaliu, consecvență și profunzime și mai ales pasiune.


Unelte manuale de bucătărie, acționate electric
Redare computerizată a unui concept de desfăcător electric de conserve, 2004.

Unelte manuale de bucătărie, acționate electric
Redare computerizată a unor concepte de mixer manual, tel manual, cuțit electric și  desfăcător electric de conserve, toate dotate cu mânere acoperite cu material moale pentru operare ușoară și comfortabilă, 2004.

kMix
Mixer integral metalic dotat cu vas realizat din inox, 2007
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s