Danny Venlet

Mesajul pe care creațiile designer-ului belgian îl transmit este la prima vedere unul deschis, liber și direct. Fiecare proiect al acestuia denotă o plenitudine exprimată prin linii clare și simple și culori proaspete. Relația dintre formă și mărime este centrată pe această plenitudine care la rândul său se naște dintr-o punere pemanentă în discuție a ideilor preconcepute legate de forme, materiale, folosirea spațiului și a obiectelor.

Lumea discretă, flexibilă dar exuberantă pe care Danny Venlet dorește să o creeze prin viziunea sa de design, este în realitate un exercițiu de relativitate care invită utilizatorul să se deschidă spre lumea înconjurătoare cu calm și modestie, să renunțe la exaltare și aroganță, și să adopte perspectiva unui copil pentru care orice poate fi posibil.


Q
Taburet pentru exterior cu două variante de înălțime, având o bază din metal galvanizat și aluminat, tapițată cu țesătură rezistentă la frecare și rupere, 2006.

D2V2
Corp de iluminat suspendat realizat din polietilenă translucidă, dotat cu filtre sau tuburi luminoase colorate și lămpi cu neon, 2005.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s