Tesla Motors

Compania producătoare de automobile electrice s-a înființat în anul 2003 și încă de la început echip sa de proiectanți și-a concentrat viziunea creatoare pe ideea de protejare a mediului prin design.

Astfe, definirea aspectului fizic al unui automobil trece printr-o atenție deosebită pentru cât mai multe detalii. În conceperea automobilului, elementele acestuia sunt abordate neconvențional, chiar și acelea care din punctul de vedere al promovării produsului final ar putea părea nesemnificative. Important este ca suma acestor elemente să stârnească atracția chiar și atunci când imaginea de ansamblu nu este una clară. Atracția care creează curiozitatea.

De aceea, Tesla Motors se poziționează din punct de vedere al abordării design-ului, mai degrabă decât un producător de automobile, ca o companie de design și tehnologie orientată spre inovația în domeniul soluțiilor energetice.


Roadster
Automobil sport electric de înaltă performanță, decapotabil, cu două locuri și tracțiune spate, având caroseria realizată din fibră de carbon și capabil să accelereze până la 100 de km/h în 4 secunde, 2004-2006.

Roadster
Detaliu cu tapițeria din piele din interiorul automobilului.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s