Smart Design

Echipa Smart Design proiectează folosind la un nivel maxim ceea ce poate oferi analogicul și digitalul deopotrivă, pentru a crea mai degrabă decât produse, experiențe de design. Potențialul fiecărui proiect este valorificat pentru a oferi utilizatorilor condiții de viață mai bune. Conferind design-ului un scop și nu doar o aparență, acesta capătă o semnificație dincolo de utilitate.

În alegerea proiectelor de design, pentru echipa Smart Design scopul este factor decisiv. Abordarea echipei are la bază intențiile utilizatorului, ca element motivator. Proiectele de design urmăresc să creeze experiențe de viață și semnificații noi în folosirea obiectelor cele mai uzuale. Fiecare detaliu este avut în vedere pentru ca rezultatul final să fie unul de impact asupra vieții cotidiene a utilizatorului.


OXO Hardware Hand Tools (Unelte manuale)
Ciocan de 450 de grame cu gheară, având interiorul realizat din fibră de carbon ranforsată și un mâner moale anti alunecare, pentru a reduce vibrațiile în timpul utilizării, 2005.

OXO Good Grips (Aderență superioară)
Mănușă și planșetă realizate din silicon pur, destinate manevrării veselei fierbinți, fiind rezistente la flacără, pătare, abur și temperaturi ridicate de până la 300 de grade Celsius.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s