Studio la ultimul etaj

Aflat la ultimul etaj, apartamentul era inițial împărțit 5 camere mici.

Aflat la ultimul etaj, apartamentul era inițial împărțit 5 camere mici.

Proiect: renovare de apartament
Architectură: Rotstein Arkitekter

Firma suedeză a conceput în cadrul renovări acestui apartament compact din capitala Suediei, Stockholm, eliminarea completă a pereților existenți pentru a crea un spațiu de locuire într-un plan deschis și monocrom.

Apartamentul oferă o vedere către panorama orașului, fiind aflat a ultimul etaj al unei clădiri realizată în stil funcțional în anii ’30 ai secolului trecut, în cartierul Kungsholmen. Noul design interior al apartamentului tip studio a permis crearea unui spațiu interior deschis care se integrează cu peisajul urban exterior.


729cf820c2e797e76c23aae58f0061ea

Arhitectul Rotstein Arkitekter a creat un plan deschis prin eliminarea pereților inutili și prin mutarea băii lângă intrare.


Unknown

Spațiul destinat dormitorului este separat de camera de zi printr-o perde de in care permite pătrunderea luminii de la ferestrele mari ale apartamentului.


D96BA904-3C19-4BBF-94A2-C23BE820C5DD

Provocarea a constat în realizarea unui studio cu un plan deschis și panoramă din fiecare parte a sa și în același timp dotat cu toate funcționalitățile și spațiile de păstrare necesare.


Unknown

O unitate de stocare neagră servește de paravan separator, în el fiind montate cuptorul, frigiderul și congelatorul, pe latura dinspre bucătărie, respectiv televizorul spre spațiul de relaxare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s