Quiet Nights

quiet-nights-4ef0d5f0a2b88

artist: Diana Krall


Este al zecelea album de studio al interpretei, pianistei și compozitoarei de jazz canadiene și a fost lansat în martie 2009. Este a doua colaborare de studio a artistei cu aranjorul Claus Ogerman, împreună cu care a lucrat și la albumul The Look of Love, de asemenea în colecția mea. Ogerman a câștigat premiul Grammy în 2010 cu acest album.

Numele piesei care dă titlul albumului, provine de le acela în limba engleză al piesei “Corcovado”, o clasică a genului bossa nova compusă și popularizată în anii ’60 de Antonio Carlos Jobim, împreună cu care artista a și recompus piesa.

Lista de melodii care alcătuiește albumul.

Lista de melodii care alcătuiește albumul.

Trebuie să recunosc că ceea ce m-a atras pe mine la album, înaintea muzicii a fost coperta, pe care am văzut-o în prezentările pentru iTunes. Combinația de elemente m-au determinat să adaug Quiet Nights colecției mele de muzică și consider că a meritat. Interpetările artistei sunt deosebit de frumoase și foarte plăcute. Îmi place să ascult seara piese din acest album, singure sau în combinații. Sunt perfecte pentru a crea o atmosferă specială de calm, relaxare, reverie și senzație de dragoste discretă dar intensă.

Vă invit să îl ascultați

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s