POC

POC-logo
POC este o companie suedeză cu o misiune de bază solidă: aceea de a face orice este posibil pentru a salva vieți și a reduce efectele accidentelor în cazul disciplinelor sportive care implică gravitația, pornind de la o nouă abordare a conceptului de protecție personală. POC a stabilit noi standarde pentru soluțiile sale tehnice, sistemele de construcție, combinațiile de materiale și realizarea produselor prin utilizarea unor soluții brevetate, pentru a crește gradul de protecție al utilizatorilor.

POC folosește metode de lucru interdisciplinare care presupune implicarea unor specialiști din domenii diferite cum ar fi ingineria, știința metrialelor, proiectanți industriali și graficien, neurobiologi și osteologi.

poc-torso-armor-jacket
Torso Armor Jacket
Jachetă de schi cu sisteme de protecție a spatelui, umerilor și gâtului integrate dar detașabile individual, 2006.

DN-06-10.11

Skin

Costum de schi dintr-o singură bucată realizat din fibre artificiale de mare suplețe și dotat cu sisteme de amortizare a șocurilor, 2006.

WHIpoc_spine_ergo

Spine

Sistem de protecție spate pentru schiori realizat prin îmbinarea flexibilă a unor componente din polipropilenă turnată prin injecție și dispunând de scuturi opționale pentru mijloc și gât, 2006

145482_145482_1

Iris Comp

Ochelari de schi, care oferă vizibilitate de mare precizie şi dispun de trei lentile de culori diferite pentru condiţii diferite de iluminare, 2006.

poc-helmet
Skull Comp
Cască de schi cu o carcasă multi-strat realizată din Aramid antibalistic şi dotată cu un panou posterior non-alunecare uşor convex și cauciucat pentru a menţine ochelarii de schi în poziție, 2006
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s