Phoenix Design

PHOENIX DESIGN, Portrait Manfred Dorn, Tom Schoenherr, Andreas Haug, Harald Lutz
Phoenix Design, unul dintre cele mai importante studiouri de design din Germania, susține ideea produselor pline de semnificație, umane și valoroase pe termen lung. Fiabilitatea şi încrederea sunt caracteristicile fundamentale ale relaţiei dintre cei implicați în funcționarea companiei. Aceasta este și semnificația mărcii Phoenix Design.

Succesul de Phoenix Design este profund bazat pe cele mai bune tradiții de design clasic german. Andreas Haug, Tom Schönherr, Manfred Dorn și Harald Lutz definesc filozofia lor de design ca o atitudine. Valorile de bază ale acestei atitudini sunt etica și estetica, economia și ecologia, precizia și inovația. „Logică, morală și magie”, este motto-ul de design al Phoenix Design.
Phoenix-Design-Team
Scopul oricărui proiect este realizarea unor produse care conving prin logica și funcționalitatea lor, proiectate responsabil și pentru a fi ușor de utilizat, care depășesc modele trecătoare, și care prin magia lor transformă utilizatorii lor în entuziaști de durată.

Phoenix-Design-3
Individual
Televizor de familie, al cărui aspect poate fi schimbat pentru a se potrivi diverselor gusturi individuale şi decorurilor – o varietate de panouri externe diferit colorate pot fi fixate pe lateralele televizorului, 2005.

DN-03.11
Gigaset SL550
Telefon fără fir cu robot integrat, echipat cu o interfaţă de calculator care permite sincronizarea rapidă a datelor cu un PC, 2005.

Phoenix-Design-1
Door Station
Staţie de comunicare și securitate pentru ușă, realizată din otel inoxidabil și având o camera integrantă, 2006.

37__hpu60343_tif
Phoenix-Design
Raindance AIR (E)
Cap de duș supradimensionat realizat din crom, și care dispune de tehnologia Rain AIR, sistem de curățare și filtru pentru impuritățile din apă, 2005.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s