Brooklyn Brownstone

design: Jessica Helgerson Interior Design
locație: New York, Statele Unite ale Americii

Studioul Jessica Helgerson Interior Design, din Portland (SUA), a redecorat o casă tradițională din Brooklyn cu mobilier și finisaje în culori îndraznețe și materiale textile plăcute la atingere.

Ceea ce m-a atras la această casă (și poate fi văzut în această selecție personală dintre fotografiile realizate pentru Dwell de Andrew Cammarano) este cu siguranță modul în care culorile și formele sunt integrate cu designul interior modern, care rezultă din liniile pure. Simbioza perfectă dintre neregularitate și regularitate.


În zona de zi de la subsolul de sub scări, Lee a instalat o canapea gigant tapițată cu 18 pături Peruviene care JHID le-a colectat pe parcursul mai multor luni. Picturile aparțin lui Heather Watkins, o artistă din Portland. Măsuța de cafea este un design personalizat din brad solid, care adaugă un contrapunct luminos pentru vopseaua de carbune Benjamin Moore Kendall utilizată în acest spațiu.


Scara din spate se învecinează cu o fațadă din sticlă cu vedere spre curtea din spate și permite luminii să pătrundă în zona bucătăriei de deasupra. Pe perete este expusă opera artistei Julie Thevenot.


Într-un colț al dormitorului principal, se află o lampă Greta Grossman Grasshopper neagră, lângă un scaun Bertoia Diamond cu un preș asortat. Arhitectul principal Chelsie Lee spune că preșul turcesc a fost „o descoperire de modă veche norocoasă.” O oglindă Jessica Helgerson cu design personalizat este completată de terarii suspendate, realizate în Vancouver Scor + Solder. Șifonierul American Modern din lemn de nuc este de la Design Within Reach.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s