GRO Design

Pentru fondatorii companiei, Roland Bird, Graham Hinde și Roger Swales, design-ul trebuie să aibă la bază creativitatea, calitatea și experiența. Creativitatea deoarece este punctul de pornire al tuturor ideilor bune, care la rândul lor stau la originea tuturor produselor remarcabile. Calitatea deoarece materializează dorința de îmbunătățire continuă, de a atinge mereu noi limite ale posibilului și deoarece este esențială pentru a transforma ideile creative în produse apreciate. În sfârșit experiența deoarece pe ea se bazează capacitatea de a recunoaște ideile bune și dorința de a le perfecționa.


Scoot
Scooter electric alimentat cu o baterie cu ioni de litiu, 2005.

Nokia 5300 XpressMusic
Telefon mobil cu funcție de redare a muzicii în forma tMP3, dotat cu taste dedicate în acest scop și integrate în banda laterală realizatădin elastomer, 2006.

Boom Bag
Geantă concepută ca un accesoriu pentru iPod și alte dispozitive de redare a muzicii. Este realizată din material rezistent cu funcție de difuzor și dotată cu o gamă completă de difuzoare și baterii reîncărcabile. Este ușor de transportat și protejează dispozitivele de mediul exterior, 2007.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s