Eliumstudio

Fondat în 2002 de către designerii Pierre Garner, Marc Berthier, Elise Berthier și Frédéric Lintz, cărora li alăturat ulterior și Anne Klepper, Eliumstudio creează un design industrial original, care îmbină într-un singur concept stăpânirea noilor tehnologii, căutarea lejerității și a simplității.

Proiectele Eliumstudio nu exclud nimic. Folosesc toate tipurile de instrumente, preiau din toate domeniile științei și tehnicii, se inspiră atât din industrie cât și din artizanat. Creațiile studioul de design includ de la echipament domestic la accesorii personale, de la arhitectură de interior la obiecte interconectate, de la scenografie la amenajare urbană.

Eliumstudio își susține statutul de studio de design, prin orientarea exclusivă spre creație, inovație și cercetare prospectivă, împărtășind o viziune largă care ia în considerare inclusiv felul în care evoluează în prezent rolul și funcția utilizatorului de noi tehnologii informatice.


Thomson T2007
Telefon fără fir pentru locuință, cu conectare la Internet, pentru convorbiri de înaltă calitate și transmitere a posturilor de radio, 2006.

Foam Radio
Aparat de radio care poate retransmite posturi în benzile medii și ultrascurte (AM-FM), realizat din aluminiu încastrat în spumă poliuretanică, 2005

Gravel in Pocket
Dispozitiv de redare multimedia cu conectare fără fir la Internet, care poate fi ținut în palmă și care redă muzică și video la simpla apăsare a unui buton, 2006

Tao
Scaun realizat din policarbonat transparent, 2006
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s