Ronan & Erwan Bouroullec

v7_Ronan-et-Erwan-Bouroullec

Ronan Bouroullec și Erwan Bouroullec au lucrat împreună timp de aproximativ zece ani. Colaborarea lor este un dialog permanent alimentat de personalităților lor distincte și de o percepție comună privind perseverența, cu intenția de a ajunge la un echilibru și o calitate superioare.

Creațiile celor doi sunt o permanentă combinație de romantism și funcționalitate. Prin talentul lor, cei doi designeri au reușit să definească un stil vizual distinct, descris de Jasper Morrison (pentru care frații Bouroullec au o admirație deosebită) ca fiind atent și disciplinat, plin de spirit și poezie.

Cei doi frați au de asemenea o extraordinară abilitate de a reinventa mobilierul sau produsele clasice, recreându-le într-un fel perfect adaptat viziunii generației lor de veșnici la vârsta de 20 și ceva, care se mută frecvent luând și mobilierul de fiecare dată.


North-Tiles-designed-by-French-brothers-Ronan-and-Erwan-Bouroullec North-Tiles-designed-by-French-brothers-Ronan-and-Erwan-Bouroullec2

North Tiles
Concept pentru spații expoziționale care include pereți textili din plăci independente asamblate prin intermediul unui sistem de pliere inovator, 2006.

Alger_Ronan_Erwan_Bouroullec_Paul_Tahon

Algue
Elemente din plastic turnat prin injectare, care formează perdele  sau separatoare de cameră tip plasă, 2004.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s