ASKO

asko_logoPrincipalul element distinctiv al design-ului scandinav și al design-ului produselor ASKO, este combinația unor elemente cum sunt funcționalitatea în viața de zi cu zi, viziunea pe termen lung, preocuparea pentru mediul natural și liniile pure și plăcute. Ideea fundamentală este aceea că o proiectare atentă a produsului contribuie la creșterea nivelului de viață al oamenilor.

Pentru a se distinge într-o piață aglomerată cu modele complexe și voluptoase, scopul design-ului ASKO este atingerea un minimalism delicat, uman, bazat pe principiul unei evidențieri liniștite.

În design-ul ASKO se reflectă elementele cheie ale design-ul scandinav: eleganță subînțeleasă, realizare de înaltă calitate și utilizarea de materiale naturale. Un accent deosebit este pus pe funcționalitate. Sunt utilizate interfețe accesibile, sunt integrate funcțiile practice în produse care nu creează probleme în utilizare și sunt durabile pentru a face plăcere utilizatorului pe o durată de timp cât mai mare. Toate acestea pentru a crește nivelul de viață al oamenilor.


asko-line

LINE series
Mașină de spălat și uscător cu uși din inox, 2007

Asko-wm

LINE series
Mașină de spălat rufe realizată din inox, 2007
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s