Apartament in fabrica de creioane Viking

design: Morten Bo Jensen, Kristina May Olsen

amplasare: Copenhaga, Danemarca

Într-o zonă primitoare a orașului Copenhaga, capitala Danemarcei, un cuplu de designeri și cele două fete ale lor locuiesc într-un apartament tranformat pe care l-au umplut cu o cantitate apreciabilă de design inteligent și o doză serioasă de creativitate.


Cei doi designeri au amestecat obiecte vechi cu creații proprii. În bucătărie, masa (primul proiect al lui Jensen pentru Vipp) este realizată dintr-un cadru de aluminiu acoperit cu pudră metalică, pe care este așezat o placă din lemn de tec netratat. Corpurile de iluminat sunt lămpi stradale reciclate.


În camera de zi, lucrările Kristinei Olsen se asortează cu aspectul grafic variat al revistelor aflate pe rafturile Boox de Jesper Holm.


Un tablou al lui Jensen se află în fața băii familiale. Este inspirat din obiectul de producție al vechi fabrici care funcționa în spațiul transformat în locuință. Scaunul de aluminiu este un model Chair_One de  Konstantin Grcic realizat pentru Magis.


Principala caracteristică a camerei celor două fetițe este căsuța de păpuși modernă, realizată din lemn de tatăl lor, pentru aniversarea de doi ani.


Familia folosește o baie principală, dotată cu o gamă de produse de la Vipp: mobilier de baie 982 , un robinet 906, și o oglindă 992. Dușul este dotat cu un cap Raindance Connect de Hansgrohe, toaleta de perete fiind un model Villeroy & Boch. Corpul de iluminat Nomad este de la Modular Lighting Instruments, iar podelele sunt acoperite cu gresie si faianță de LaFaenza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s